En rasande fart

Hur mycket hände inte förra veckan? Jo, det kändes som att nästan allt hände, samtidigt. Nya omslagsskisser, möte med redaktören, meddelande om ljudboksuppläsare och författarfotografering. Herregud! Så den här veckan har det mest varit lugnt och jag har behövt landa, men nu är det dags att se tillbaka på allt det roliga som har hänt.

Nya omslagsskisser kom och den här gången kändes det rätt i magen direkt! Några detaljer justerades, och ojojoj så snyggt omslaget blir! Längtar efter att kunna visa det för alla som vill se!

Möte med redaktören, Olivia, på torsdagen. så trevlig och kompetent och jag är jätteglad att få jobba tillsammans med henne. Vi gick igenom processen och jag har fått en tidplan att förhålla mig till. Tjoho! Jag fick också ett preliminärt släppdatum, men det håller jag lite på fortfarande.

Jag vet också vem som kommer att läsa in ljudboken. Allt jag kan säga är att jag är nöjd med valet, jättenöjd och även här längtar jag så klart tills jag kan dela det med er.

Och sånt fredags förra veckan var det dags att stå framför kameran och ta författarbilder. Jag hade fått tips om att ta med mig flera olika ombyten, vilket jag så klart gjorde. Eftersom det öste ner och blåste ute, blev det studiobilder. Och oj så kul jag hade. Bilderna kom redan på fredagkväll och i veckan fick jag veta vilket förlaget har valt.

Så mycket roligt och jag är så glad och tacksam över att jag får vara med om det här. Har massor som jag vill visa er, men som får ta den tid det tar. Förlaget får bestämma och det är så skönt att lämna över allt detta till dem.

Nu går vi snart in i nästa vecka och då ska jag få tillbaka manuset igen från Olivia är tanken. Längtar!!

3 reaktioner till “En rasande fart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s