Ingenting blir längre som förut

Nu har boken varit ute snart två veckor (ljudboken en). Och vilka veckor!! Jag är överväldigad på flera sätt och det är så tydligt att nu väntar en ny tid.

Det första som är överväldigande är att ni läsare verkligen verkar gilla boken! Recensionerna har trillat in på instagram i stadig takt och alla är så fantastisk fina! Fyror och femmor och så underbara ord så jag vet inte vart jag ska ta vägen. (En som inte alls gillar har jag också sett, men det är allt.) Någon skrev att den var en av de bästa debuterna hon läst, vilket fick mig att nästan börja gråta. Jag satt åtminstone kvar på köksstolen och behövde sitta där en liten stund och bara försöka ta in orden. Några har kallat den för ett mästerverk. Många skriver att den är fantastisk, en bladvändare som inte går att lägga ifrån sig. Ljudboken har legat etta på Nextory i flera dagar och i skrivande stund ligger den sjua på Storytel (där det naturligtvis finns flera som inte gillar den)! Och självaste Lotta Olsson har tipsat om Nu dör vi, i DN. Så otroligt stort! Bland 15 nya deckare fick min bok vara med! Wow! Som sagt, det går inte riktigt att ta in.

Förutom det här har jag fått signera böcker till nära och kära, grannar och kollegor. Varje kväll har jag signerat ett gäng böcker som har lämnats av i brevlådor på olika håll. Det är riktigt riktigt roligt att så många är nyfikna.

Dessutom har jag gjort en hel del saker som jag knappt trodde att jag skulle våga. Jag har spelat in avsnitt med Kerstin Önnebo för skrivarpodden, blivit intervjuad för lokala lokaltidningen, haft bokprat på Stora torg i Halmstad och signering i Akademibokhandeln i Halmstad city. Och, jag har tyckt att det har varit roligt! Det är jag också väldigt överraskad av.

Samtidigt rullar livet på som vanligt. Det firas påsk, påskharen gömmer ägg i trädgården och vi packar in oss hela familjen i bilen över en helg. Jobbet behöver också göras och är kommande dagar ganska intensivt och kräver att jag har fokus på de uppgifter som ska slutföras där. Inte lätt kan jag lova, men det är bara att försöka göra vad jag kan.

Men som sagt, det är så tydligt att ingenting är sig likt längre. Och aldrig mer kommer att bli. Och jag är så glad över att det förändras på just det här sättet, för det hade jag aldrig någonsin vågat tro.

Ett stort tack till alla er som läser ❤️❤️❤️ Jag är så otroligt tacksam över varenda en av er ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s