Boken finns!

Det är helt galet, men så är det! Vilken lycka och så himla overkligt. Den finns!

I tisdags kom den hem. Jag och dottern rusade iväg och hämtade dem, fnissiga och uppspelta, och sedan packade vi upp dem. Efter det har ingenting varit sig likt.

Varje kväll har jag suttit och signerat till vänner och familj som peppat och hejat längs vägen och till några av de som får ett recex i brevlådan. Några har hört av sig och vill köpa ett signerat ex och några på jobbet har också hojtat till. Jag har beställt fler böcker då jag inser att de här 50 som jag köpt nog kommer att ta slut ganska snabbt.

Jag blir så glad när jag ser den också, varje gång! Den är så otroligt snygg och jag är så stolt över den! Jag tänker också ofta att det här är det jag drömt om, och då kommer det ett leende igen. För så är det ju. Att få hålla boken i handen, sitta på kvällarna och signera, se den i flödet på sociala medier (jo då, de första böckerna har redan börjat dyka upp där). Det är exakt vad jag drömt om. Och nu, nu är den tiden faktiskt här.

Och det är bara början. Ingenting framöver kommer att vara likt det som var innan. Från och med nu är jag faktiskt författare. Hur coolt är inte det!!

På torsdag släpps den och 13 april släpps också ljudboken. Och jag längtar!!!

2 reaktioner till “Boken finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s