Släpp mig fri

Del två i Camilla Stensjö-serien släpps 29 mars 2023.

Camilla och barnen lever under ständigt hot efter att maken Mikael mördats. Mannen som kidnappade dottern Hedda är fortfarande på fri fot, och Camilla och Hedda är de enda vittnena.  

En kväll knackar Camillas förflutna på dörren till familjens nya hem på skyddad ort. Maj-Lis, numera utredare för polisen i Falun, behöver hennes hjälp. I sitt arbete har hon kommit över en gammal video med en okänd flicka som filmats på platsen där Hedda hölls fången. Hon är nu fast besluten att ta reda på vem flickan är och var hon finns innan det är för sent.  Camilla kan inte riskera att förlora Hedda igen, men för att bli fri från sitt förflutna kan hon inte längre leva ett liv på flykt. Genom att hjälpa polisen kan hon sätta stopp för mannen som  hotar dem. Hon måste bli den som jagar.

Släpp mig fri är den efterlängtade uppföljaren till debuten Nu dör vi, den första spänningsromanen om Camilla Stensjö, tvåbarnsmamman med ett hemligt förflutet. 

Klicka här för att bevaka boken på Bokus redan nu.

”Släpp mig fri är med sin dramatiska och samtidigt vardagsnära handling en intressant spänningsroman som belyser problem med våld och kontroll i nära relationer men även barns utsatthet. (…) genomgående välskriven och skrämmande”

Lektör: Kajsa Bellander, BTJ-häftet nr 8 2023