Omslag!

Igår kom mailet med första omslagsskissen! Herregud vad konstigt det var att se det. Så svårt att ta in att det är ungefär så här boken ska se ut, att se mitt namn där. På ett omslag!

Det var liksom overkligt på ett nytt sätt, som om det finns en så tydlig distans mellan det omslaget och min text och det blev så tydligt att så länge det är ett manus jag håller på med, så är det mitt. Och när det väl blir en bok av det hela, då är det inte längre mitt. Då lever det sitt eget liv och blir till hos läsaren.

Jag och förläggaren har mailat lite fram och tillbaka kring några tankar och jag har sett några andra skisser också som hjälpte mig att se vad jag tyckte om vissa detaljer. Nu är tankarna vidarebefordrade till formgivaren igen och nu får jag vänta, igen. Det ska bli så roligt att se hur det ser ut nästa gång, särskilt nu när jag vet hur bra det redan är.

För jag kan redan nu säga att jag kommer att bli så nöjd! Omslaget är redan fantastiskt fint och den rätta känslan finns definitivt där.

Så här nära en bok har jag aldrig varit förut. Det finns (nästan) ett omslag!

2 reaktioner till “Omslag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s