Lektör!

Jag gjorde det!! Igår skickades manuset till lektör! Och jag känner mig så nöjd.

Nu väntar en månad utan skrivande, en månad då jag ska försöka att koppla bort berättelsen och istället läsa andra böcker, fundera på de stora, och då menar jag verkligen STORA, ändringar som behöver göras i deckarmanuset. Kanske börja skissa på en storyline för perspektiv nummer tre. Vi får se.

Innan jag helt stänger ute manuset från tankeverksamheten (den aktiva åtminstone) måste jag bara säga att jag är så himla nöjd med det jag gjort. Jag vet att vissa författare är skeptiska till att en säger så om sitt eget manus, men det struntar jag faktiskt i. Om jag inte var nöjd och stolt över det jag gjort, skulle jag inte kunna hålla på med det här. Och skrivande är ju det bästa jag vet, och då tänker jag njuta och vara nöjd, nej mer än nöjd.

Återstår att se vad lektören återkopplar och om hon är lika nöjd som jag (troligtvis inte, precis som det ska vara).

6 reaktioner till “Lektör!

  1. Då är det bara att vänta, då;) Vad flitig du är med ditt skrivande, jag tror verkligen på att du kommer nå ända fram till utgivning!

    Gillad av 1 person

  2. Tycker det är toppen att vara nöjd med det man gjort!! Jag känner mig också glad över det jag åstadkommit. Det är en förutsättning för att jag ska orka kämpa på.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s