Stiltje

Här händer inte mycket just nu. Har skickat iväg Vanja till fler förlag och fick av några svar med vändande post, antingen att de hade manusstopp eller att de inte gav ut genren. Nu hoppas jag på de 10-11 som är kvar.

Det som hänt är att jobbet kommit igång och det med besked. Just nu slukar det nästan allt, så jag har inte mycket energi kvar på kvällarna att skriva.

Jag har också tappat bort mig lite i riktning och fokus och har lite svårt att hitta engagemanget i de manus jag håller på med, men jag ska se om jag kan styra in mig själv åt något håll snart. Jag vet ju att de här båda manusen som jag jobbar med är riktigt bra, det handlar inte om dem nu, det handlar om mig.

Kort sagt, just nu är den där flitens lampa nerdimmad till en svag låga, men efter två års väldigt intensivt arbete är det kanske inte så konstigt. Just nu lyssnar jag på böcker, funderar och famlar efter den där gnistan som jag vet finns där. Snart så, snart…

2 reaktioner till “Stiltje

  1. Härligt att du inte tappar tron på dina manus. Förr när jag fick refuseringar på mina tidigare manus så tappade jag allt och det tog tid innan jag vågade skriva igen. Nu har jag fått två standardrefuser på mitt senaste men jag tycker så mycket om min story att jag fortfarande gillar den. En riktigt bra skillnad mot hur jag kände förr.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s