Milstolpe

Nu är manuset hos ytterligare fem förlag. Det här är stort, jättestort! Jag har skickat in mitt manus till förlag!

Wow, wow, wow!

På något sätt måste detta firas, för det här är verkligen en milstolpe. En väldigt stor milstolpe. Det ska blir så intressant, roligt och läskigt att se vad Vanja får för respons där ute i den riktiga världen.

Och hjälp, nu ska boken bedömas igen, läsas för första gången av granskande, kritiska ögon. Herregud, hur ska jag överleva detta?

Och så kommer så klart det berömda tvivlet. Tänk om de inte gillar den? Om det inte blir något alla med den? Men i det här läget är det bara att mota bort de tankarna. Det är ingen idé att lura ner mig dit, ner i den där bottenlösa gropen. Nej, lyfta blicken, se på vad jag åstadkommit under de här åren.

För två år sedan fanns inte ens Vanja i mitt medvetande och nu är hon ute och flyger, testar sina vingar. Nu är det dags för henne att visa vad hon kan!

4 reaktioner till “Milstolpe

  1. Åh, jag håller tummarna för dig och din Vanja!
    Om cirka en månad hoppas jag att det är min tur att skicka in. Bäst att spara naglarna så att det finns något att bita på 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s