Hos Förlaget

Nu är manuset skickat till den där Förläggaren igen. Ska bli väldigt spännande att höra vad hen tänker den här gången.

Jag är i alla fall supernöjd med min omskrivning. Jag tycker att manuset håller ihop på ett bättre sätt, att det har lyfts ytterligare några snäpp. Och slutet är riktigt bra (har ni hört det förut?)

Jag är nu helt slut i huvudet, alldeles tom och grötig. Ändå har jag kikat på det första (eller är det femtioelfte?) utkastet till ett följebrev. Har ändrat lite, filat och skickat till min kära Anneli för hjälp. Vad skulle jag göra utan henne?? Nu ska det nog få vara någon dag, innan jag kikar på det igen, filar lite till och skickar manuset ut till fler förlag. Och det känns faktiskt ganska läskigt.

Förläggaren har ju läst några gånger nu och jag vet att hen gillar mitt sätt att skriva (hurra!!) – det enda jag funderar på är ju hur många gånger hen ska orka komma med feedback innan det är ”tack och hej”, på riktigt. Men att skicka in till nya förlag, personer som inte läst innan och ska bedöma… det är läskigt.

Har du skickat in till förlag? Tyckte du det var läskigt?

2 reaktioner till “Hos Förlaget

 1. Hej,
  vad roligt att du är klar. Blev nyfiken (hittade hit via Författare på facebook) hur kom du i kontakt med ”Förläggaren”? Är det någon du känner sedan tidigare? Eller skickade du in manus till ett förlag och fick feedback? Eller helt enkelt: hur fick du kontakt med en ”Förläggare” som är engagerad i din bok?
  (Själv har jag mitt manus hos en redaktör som ska lämna omdöme i morgon :O )
  Hälsningar
  Petra

  Gilla

  1. Jag hade turen att en av mina testläsare som jag hittade via Instagram visade sig jobba på ett förlag. Hen gillade manuset och ville skicka till en förläggare där och det fick hen ju gärna göra 😍🍀🍀
   Oj vad spännande att du ska få svar nu! Hur hittade du din kontakt?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s