Feedback rullar in som den ska…

Testläsarna börjar bli klara och jag får så otroligt bra feedback! Det är mycket som är positivt, som det ju är roligt att få. Och viktigt, annars vet jag inte hur jag skulle orka. Men det viktigaste är ju ändå den konstruktiva, den utvecklande. Och det har jag också fått.

Snabbt förstod jag att jag måste jobba mer med slutet (vilket ju ör extra roligt eftersom jag var så nöjd med det för bara en vecka sedan). Det har jag i alla fall skrivit om nu, eller kanske snarare skrivit till. Det fick för snabbt, hastades förbi och ja, det förstår jag ju att det inte blir bra (men kunde jag se det själv? Nix pix…).

Nu återstår att fila på Reza, polisen. Jag behöver balansera honom lite. Sedan har jag ett stickspår att lyfta fram lite mer, en person som ska ta ett litet kliv fram och en viktig mening att fundera på ett extra varv. Det är jag inte så orolig för. Det kan jag fixa och det kan bli bra. Riktigt bra.

Och dessutom har jag några testläsare kvar, två som får läsa med det nya slutet. Det blir ju sjukt spännande!

Det viktigaste av allt är att jag tror att jag fått ihop helheten, att den inte spretar riktigt lika mycket nu. Och det, tror jag, var det jag ville åstadkomma med omskrivningen till stor del.

Nu väntar ett par veckors redigeringsarbete innan det är dags för det stora klivet, att skicka manus till fler förlag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s