Påskledigt väntar

Manuset har manglats, ändrats, skrivits om och förändrats en hel del. Igen. Jag tycker att det har blivit bättre, håller ihop på ett bättre sätt och jag tycker att jag fått till det nya slutet riktigt bra. Igen.

Därför är det så himla bra med testläsare! Den här gången är det två skrivvänner som ställer upp och två instagramvänner som svarade på frågan som jag slängde ut på Insta. Så bra att inte alltid känna de som läser.

Den här gången skickade jag med frågeställningar som utgår från förlagets lektörs funderingar, för att se om jag kommit något steg närmare.

Jag har redan fått lite feedback från två av testläsarna. Den ena skriver att hon ”är helt insugen…i din bok”, ”kunde inte sluta” och ”än så länge är den grymt bra!”. Den andra är ”imponerad av min teknik”. Vilka omdömen! Så himla kul att få de här små uppdateringarna.

Det ska bli jättespännande att se vad de har för feedback när de läst klart. Som skrivande är det såklart kul att få det positiva, men det är också väldigt viktigt med det konstruktiva. När något inte fungerar, är otydligt eller inte hänger ihop är det den bästa återkoppling en kan få. Först när en blir medveten om det, kan det förändras.

Men nu önskar jag er alla en riktigt glad påsk! För mig blir det ledigt med familjen, varmt och gott och njuta av våren!

Glad Påsk 🐥🐣🐥

En reaktion till “Påskledigt väntar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s