Inskickat

Ojoj, nu är manuset hos Förlaget igen! Galet på många sätt. Och det bästa av allt är att jag faktiskt tycker att det är riktigt bra!

Men nu börjar ju den här fasen som inte är min bästa gren. Väntan… Och eftersom jag gjort det här två gånger tidigare nu (ja med samma Förlag som ni vet) så har jag gett både dem och mig själv en deadline. Och den ligger låååångt fram, så det är faktiskt ingen idé att ens börja fundera på att vänta än.

Är ni nyfikna på vilken deadlinen är? Jo, i början av maj kommer jag att skicka in till andra förlag! Och just nu lämna faktiskt den distansen ganska bra. Förlaget jag har kontakt med är ett Förlag som jag absolut skulle kunna tänka mig skriva kontrakt med (Ojoj här var det hybris!) mem jag vill inte heller missa tajmingen att vänta för länge med att skicka in till andra förlag.

Så, jag kör med öppna kort. Förläggaren vet att de varit de enda som fått läsa. När jag sa att en agentur kanske visat intresse, prioriterades mitt manus upp i läshögen. Därför vill jag inte att det hamnar för långt ner igen utan då gör jag upp en plan istället.

Så i mitten av april kan jag börja vänta. Vänta, vänta och vänta. Innan dess är det nog ingen idé att ens titta i inkorgen (Who am I kidding!!!).

Håll tummarna i alla fall och önska mig lycka till ❤️

8 reaktioner till “Inskickat

  1. Galet spännande!! Kanske en skrivhelg i början av maj med moi skulle kunna vara något 🙂 För att antingen (antagligen!) fira glada besked eller för att ta nya tag och samla energi inför vad som komma skall på ett eller annat sätt :-)?

    Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s