Det slår mig hela tiden

…att jag har skickat in! Manuset är faktiskt hos Förlaget och tänk om, tänk om de vill ge ut det! Heeeelt galet!!

Tydligen är jag lite snurrig för jag blev jätteförvånad över en kommentar i en chattgrupp och frågade ivrigt om den andra personen också skickat in. När jag skickat iväg frågan inser jag att det är min egen kommentar jag reagerat så på! Rörig i huvudet är väl ett ganska bra sätt att beskriva mig på just nu.

Fick dessutom svar från Förlaget ganska direkt i måndags. Förläggaren och en kollega till hen ska läsa och de återkommer om en dryg månad. Gaaaahhh!! En dryg månad. Det är ju någon gång i mars. Med andra ord jättesnart!

Åh, jag vågar inte riktigt tänka tänker. Men tänk om…

3 reaktioner till “Det slår mig hela tiden

  1. Åh, jag håller alla tummar som finns! 😀 ”Min” förläggare ska snart läsa mitt manus, så jag förstår hur det känns. En massa känslor som snurrar, för tänk om… 😛

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s