Ett år – Hurra!

Nu har jag bloggat i ett år! Hurra för mig och hurra för alla ni som läser!

När jag började blogga om skrivandet försökte jag vara strukturerad och planera inlägg, göra upp en lista på ämnen och vilka dagar jag skulle publicera. Det höll inte jättelänge… Istället började jag skriva när jag kände något som hade med skrivandet att göra. När jag skickade till testläsare, när jag trodde jag var klar (för hundrafemtioelfte gången i ordningen) och när jag fick mina refuseringar från agenturerna.

Bloggen har blivit som en sorts skrivardagbok för mig. Utan krav, utan prestationsångest. Bara för att utforska känslan som dyker upp. Och jag gillar det verkligen!

Hoppas att ni också tycker om att läsa.

Är det något nu skulle vilja läsa om? Något som ni undrar? Skriv gärna i kommentarerna, så ska jag försöka svara så gott jag kan i inlägg framöver.

4 reaktioner till “Ett år – Hurra!

  1. Grattis! Du har rätt inställning till bloggandet. Jag har haft min blogg sedan sommaren 2014. Fast ett tag slutade jag och sa tack och adjö. Det var som om bloggen bestämde över mig i stället för tvärtom. Men sedan började jag igen för jag längtade tillbaka. Nu känns det som om jag bestämmer och bloggar bara när jag vill 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s