Nu är det dags…

Ja, det är verkligen hög tid att läsa igenom manuset, I skuggan av döden. Det ska jag. Verkligen. Precis nu.

Okej, jag är lite nervös inför genomläsningen. Hur blev det? Hur mycket ändringar behöver jag göra? Var det verkligen så bra? Tänk om jag tycker att det är riktigt uselt?

Så blir det nästan alltid för mig när jag låtit det vila och ju längre tid det gått, desto mer nervös är jag. Nu har det gått några veckor och ja, det är dags. Jag vet…

Samtidigt är det såklart spännande också. Att se om det blivit bättre, ja, det kan ju till och med ha blivit bra… Och när jag väl börjat läsa brukar jag tycka att det faktiskt är bra. Men så här innan… då är det lite läskigt.

Men nu, nu är det dags! Önska mig lycka till!

3 reaktioner till “Nu är det dags…

  1. Hej Stina. Jag har skrivit en bok. Och lagt ut prologen på min blogg. Boken heter Malcolm Swahn privat detektiv. Och jag skulle bli jätteglad om du vill läsa den och säga vad du tycker om den? Tack på förhand och ha en fin kväll och natt från Kalles Tryckeri mvh Markus Sixtenstam

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s