Sista agenturrefuseringen

Hej Ann,
Tack för ditt mail och ditt intresse för vår agentur. Jag vill börja med att be om ursäkt för det sena svaret. Vi har haft en hektisk höst då vi har fokuserat på de författare som vi redan arbetar med. Samtidigt har väldigt många skickat manus till oss. Jag vill även tacka för att du delat ditt manus med oss. Tyvärr kommer vi inte kunna erbjuda dig ett samarbete.
Vi är en liten agentur som arbetar med en väldigt selektiv lista. Det är passion som driver oss och vi måste därför verkligen känna starkt för de projekt som vi tar oss an. Det är en förutsättning för att vi ska kunna ge varje författarskap den tid och omsorg som de förtjänar. Det är också viktigt att vi ser stor internationell potential, för att vi ska kunna arbeta så brett som vi önskar. Tyvärr kände vi inte att I skuggan av döden är rätt för oss, och vi har därför valt att tacka nej till ett samarbete. 
Tack än en gång för att vi fick läsa, och lycka till!


2 reaktioner till “Sista agenturrefuseringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s