Återkoppling

Idag kom den efterlängtade feedbacken.

Hej!

Jag har läst nu och tycker att du har gjort en bra bearbetning. Det är fortfarande lite överskrivet i början men sådant är lätt hänt, att man är lite för mån om början så att den blir överlastad.

Du missar möjligheten att jobba med xxx. (Konkret tips kring utvecklingen och vad jag bör jobba med i en kommande bearbetning).

Jag har bett en kollega läsa manus så att du kan vara säker på att du får en bra läsning från Förlaget. Återkommer så snart jag har hens feedback!

Så, vad betyder det här? Vad säger ni? Det är synd att jag inte lyckats hela vägen kring en av punkterna hen tog upp förra gången. Men hen har ändå bett en kollega läsa, vilket jag tycker är positivt. Varför ta tid från andra om det inte finns något intressant överhuvudtaget? Men vad betyder ”en bra läsning”? Tycker också kommentaren om inledningen är lite rolig, eftersom jag överallt hör att ”man ska” lägga mycket fokus på inledningen för att fånga intresset. Känner ni igen det?

När jag först läste igenom mailet blev jag trött. Och lite tung. Hur ska jag ändra den här gången? Jag trodde ju faktiskt att jag fått in det där hen anmärkte på sist… men det hade jag tydligen inte tyvärr. Men när jag skrev lite med min skrivarkompis väcktes lite idéer i alla fall. Alla borde ha en skrivvän att bolla med, dela sin glädje och de tyngre bitarna med.

Nu ska jag bara uppbåda den energi som behövs för att gå igenom ännu en redigeringsrunda. Och jag får se till att det sker SNART!

4 reaktioner till “Återkoppling

  1. Jag tror att förlaget menar att du är lite för ”långrandig” i inledningen. De vill att du kommer till saken snabbare. Jag brukar också ha sega inledningar 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s