Att det kan vara så läskigt att lämna ifrån sig sin text.

Har ju bearbetat manuset ganska rejält den senaste tiden och jag upptäckte att jag inte kan skicka iväg den till Förläggaren utan att andra har läst den först. För oj vad det är läskigt att bli bedömd! Jag måste visst ta det i omgångar.

Därför har jag skickat manuset till en testläsare idag, igen. Den här personen vet jag nästan ingenting om, förutom att hon har någon koppling till Leksand (där Vanjaserien har sin utgångspunkt) och att hon reagerade positivt på att det är övernaturliga inslag. Detta är alltså en person i min målgrupp, vilket är väldigt bra. Men, igen, oj vad läskigt!

Just nu är jag rätt nervös måste jag säga. Men, nu är det inte så mycket att göra. Nu är den där (vilket egentligen är bra) så nu är det bara att vänta. Och hon har redan börjat läsa så jag kommer i alla fall få ett snabbt svar. Och det ska bli riktigt spännande att höra vad hon säger! (Och lite läskigt, eller mycket.)

Det bästa sättet att hantera den här nervositeten på är väl att helt enkelt inte tänka på det… Lätt som en plätt, eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s