Jag vill fira!

Men jag vet inte riktigt vad…

Efter bokmässan svävar jag som på rosa små moln! Det gav sådan enorm energi som nu verkligen spritter i hela kroppen! Det vill jag fira med mitt favoritgodis. Så, vad vill jag då fira, egentligen?

Jag vill fira gemenskapen! Jag träffade på flera av de instagrammare som peppar mig och som jag försöker peppa tillbaka. Det är så himla roligt att stöta på någon som jag aldrig har träffat, men ändå blir så glad över att se och dessutom får en känsla av att jag redan känner.

Jag vill fira alla fantastiska författare som jag träffat, som uppmuntrat och önskat lycka till. Framför allt vill jag fira Stina Jacksons pepp. Stina, du gjorde hela min dag!

Jag vill fira att jag vågade gå fram och säga hej till Förläggaren. Att hen gav mig en kram och att jag kände mig både sedd och välkommen på något sett. (Det var faktiskt bara en människa, ingen gud…)

Jag vill fira att jag är på rätt väg. Det är nog den känslan jag tar med mig allra mest. Det är här jag vill vara, hit vill, nej SKA, jag nå!

Jag vill fira beslutet att det här blir en bok! På något sätt kommer I skuggan av döden att komma ut. Så är det bara!

2 reaktioner till “Jag vill fira!

  1. Fira när tillfälle ges, säger jag! Att få ut en bok är en så långdragen process att man bör ha delmål och små steg som också ska firas innan man har en bok i handen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s