Dagens refus

Idag kom nästa refusering.

Hej Stina,

Hoppas allt är bra med dig och tack för ditt tålamod med den långa svarstiden. Vi har nu läst och diskuterat ”I skuggan av döden” och har beslutat att tacka nej till att representera verket, trots många kvalitéer.

Vi tycker att du skriver bra och medryckande. Men, marknaden för deckare är som du säkert vet väldigt mättad, även om det fortfarande finns ett starkt intresse. För att nå igenom det bruset krävs något helt exceptionellt. Där upplever vi att ”I skuggan av döden” inte når hela vägen fram.

Tack för att vi fick chansen att läsa och stort lycka till med ditt fortsatta författarskap.

Bästa hälsningar, Agenten

Måste säga att jag fortfarande håller humöret uppe och det beror nog till stor del på Förläggarens svar förra veckan. Hur som helst är det såklart tråkigt med ett nej, men jag väljer att fokusera på att imorgon och på söndag ska jag till Bokmässan! Och det ska bli så himla roligt!! Ska ni dit? Säg gärna hej om ni ser mig i så fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s