Hjälp, det är dags för genomläsning!

Jag brukar älska att se mitt manus utskrivet på köksbänken. Verkligen älska! Men den här gången lyser jag inte riktigt som en sol varje gång jag ser det. För nu tycker jag faktiskt att det känns lite jobbigt.

Tänk om jag redigerade för mycket? Redigerade sönder det? Tänk om jag tycker det är riktigt dåligt? Eller handlar det mer om det där klassiska – tänk om de inte gillar det?

Jag har ju börjar snudda vid tanken på att jag snart är klar, att det här kommer bli de sista rundorna med texten. Sedan ska jag skicka in. Tänk om det trillar in tio standardrefuseringar efter bara en vecka? ”Nej, det här var riktigt uselt!” Eller ”målgruppen är för snäv”. Har helt enkelt drabbats av fenomenet ”om jag aldrig försöker kan jag heller inte misslyckas”.

Som tur är har jag kommit för långt och fått alldeles för positiv feedback av mina testläsare. Tror det är dags att ta fram och titta på de kommentarerna igen, innan jag sätter igång. Men först behöver jag bara en lite paus.

Önska mig lycka till!🍀

2 reaktioner till “Hjälp, det är dags för genomläsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s