Uppföljaren är påbörjad!

Bok nummer två är på gång, jag kunde helt enkelt inte låta bli. Och det är ju såå roligt! Fantastiskt att få upptäcka de nya karaktärerna som ska få befolka den här boken.

Det är lite roligt att märka skillnaden mellan faserna. Vanja och de andra karaktärerna i I skuggan av döden lever ju sitt eget liv nu, har lämnat mig och flyger fria på något konstigt sätt. Men den person jag skriver om nu, henne skapar jag. Hon blir till genom mina ord, mina fingrar och min fantasi. Det är verkligen häftigt att få vara med om det igen och att se hur nya ”personer” blir till. Hur även den här karaktären kommer att bli sin egen så småningom.

Det är som med odling. Känslan när något växer där jag har planterat det, det är lite lika. Jag sår ett frö, men med en känsla, en drivkraft och sedan blommar karaktären ut och visar mig vem hen är.

Jag vet nu också att det här kommer att bli en serie. Jag tycker helt enkelt att den är för bra för att inte läsas. Så är det inget förlag som nappar så är jag övertygad om att jag kommer att ge ut den själv. Men en sak i taget, först njuta av att lära känna de ”människor” som just nu väntar på att få skrivas fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s