Inspiration och utbyte

Vad glad jag är att ha fått kontakt med en annan skrivande person. Någon som också skriver spänning/deckare. Hon har kommit med input och idéer som verkligen lyft manuset. Bara det här med att bolla mina tankar med en annan som befinner sig i en liknande fas är verkligen fantastiskt!

Och vilken inspiration det blir, att få en knuff i rätt riktning. Att få den där känslan när det säger ”klick”, när det faller på plats och jsg känner att ”Yes! Så här ska det såklart vara!” Den känslan är underbar.

Jag hoppas att ni alla där ute tar kontakt med någon annan skrivande, det kan tillföra så mycket.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s