NU är det bara småpill kvar! Eller vänta lite…

Hur många gånger har jag inte sagt att det ”bara” är småjusteringar kvar? Och hur många gånger har jag haft rätt? Än så länge inga.

Jag ska inte klaga. Det är fantastiskt att få feedback som utvecklar mitt manus. Få omvandla andras tankar och funderingar till mina idéer som sedan lyfter manuset till nästa nivå.

Den här gången har det handlat mycket om villospåren. Hur ska de bli tydligare eller rättare sagt verkligen förvilla läsaren? Fick några funderingar i stil med ”varför förstod inte poliserna det här?” Och ”varför reagerar de inte här?” Och nu, bara så där, har de frågetecknen förhoppningsvis kunnat rätas ut.

Att få ha en skrivande person att bolla frågor med är en fantastisk möjlighet! Jag är så glad att ha hittat någon/några som jag är övertygad kommer att hjälpa mig få till historien på ett ännu bättre sätt. Så nu är det lite mer redigering som behöver göras och sen är det bara lite småjusteringar kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s