Överväldigad!

Nu har jag fått feedback från flera testläsare och jag måste säga att jag är överväldigad! Det är helt fantastiskt vilken respons jag fått av alla, för mig, kända och okända personer. Jag blir alldeles varm ❤️

Jag har bland annat fått till mig att I skuggan av döden är spännande och nyskapande. Att läsaren tänkt på Vanja även när hen inte läst och att det inte går att lägga ifrån sig manuset. Någon har blivit nervös av ljudet en läckande slang gav ifrån sig (pga vad som förekommer i min roman) och en annan ville inte sitta och läsa själv i mörkret. En tredje gillar min ton och ytterligare en tycker att jag skriver bra. Ja, ni förstår ju varför jag är så överväldigad!

Som tur är har jag också fått konstruktiv feedback och en fantastisk möjlighet dessutom, men all denna otroliga återkoppling tänker jag verkligen hålla fast vid under det fortsatta arbetet med boken.

Tänk att jag har väckt känslor och intresse med min berättelse om Vanja. Att jag förmedlat något som fått andra att reagera. Det är verkligen såå häftigt! Och nu vill jag ha mer. Det är bara att sikta mot stjärnorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s