Inspiration!

Idag har jag varit på release. Min första, tro det eller ej. Anna Ihrén släppte sin femte deckare, nr ett i nya serien; Nattvakten.

Vilken inspiration! Dels är Annas resa till förlagskontrakt något utöver det vanliga och dels märks det att hon verkligen brinner för det här. Så häftigt att gå från egenutgivare till att nu ha sålt över 100.000 böcker, nått ut till utlandet och landa ett flerbokskontrakt med Mima förlag. Stort grattis till Anna och, helt enkelt, wow!!

När jag är i sammanhang med andra skrivande människor slås jag ofta av värmen och gemenskapen, att alla på något sätt vet hur man kämpar, önskar och drömmer. Fick så härliga pratstunder med både Anna och Kamilla Oresvärd och känner mig verkligen lyckligt lottad som får möjlighet att ta del av det här.

Sist men inte minst blir jag såklart inspirerad till att själv ha releasefest någon dag. Och på vägen hem bestämde jag mig för att det inte är en fråga om om, utan om när. Men till dess kan jag konstatera att det här kanske var min första release, men definitivt inte min sista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s