Manuset lever sitt eget liv…

Just nu är manuset ute på testläsning. Den här gången hos personer jag egentligen inte känner. Tre läsare (än så länge), varav två som jag fått kontakt med på Instagram. Det är rätt häftigt när mitt manus dyker upp på andras sidor, i mitt eget flöde. Då blir jag varm i hela kroppen kan jag lova!

Brukar få frågan hur jag väljer mina testläsare. Första omgången valde jag personer i min närhet som jag trodde skulle ge mig ärlig kritik. Den här gången ville jag ha personer som själva skriver, som läser mycket eller som på annat sätt har kunskap om böcker och text. Så jag frågade helt enkelt några om de ville och om de hade möjlighet och tre personer nappade!

Jag har också själv fått möjlighet att läsa och ge feedback på en annan aspirerande författares manus, då hon kom på den briljanta idén att vi skulle byta. Så nyttigt att få se någon annans manus innan förlagen är inne och petar i den ☺️

Längre fram har jag tankar att gå in lite mer på vad jag har ställt för frågor och kanske framför allt vad jag fått för svar som fått mig att komma vidare i skrivandet, men det tar vi som sagt lite längre fram ☺️

Trevlig helg på er alla fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s