Dags för favoriten!

Precis så är det, dags för min favorit i redigeringsfasen. Skrivaren matar ut sida efter sida och snart ska jag få läsa!

Det här kanske går emot den svenska jantelagen, men den ger jag inte mycket för. För jag tycker verkligen om att läsa det jag skapat, spänningen jag byggt upp och jag är riktigt stolt över vad jag åstadkommit. Ibland är det svårt att förstå att jag skrivit det här, att jag fått till det, så som jag tycker i alla fall.

Berättelsen om Vanja och de andra är riktigt spännande, fängslande och där finns också ett djup och utrymme för läsaren att själv tolka vad som är sant. Jag har inte läst någon liknande bok och tror att den skiljer sig från ”vanliga” deckare.

Snart är det dags att skicka ut den till nya testläsare och till lektör och det ska bli såå roligt (och lite läskigt) att höra vad de tycker!

Önskar er alla en fantastisk dag!

En reaktion till “Dags för favoriten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s