Oavsett vad som händer…

Oavsett vad som händer med mitt manus har jag fått ett nytt intresse, eller egentligen två närbesläktade sådana. Det självklara; att skriva, men också det andra, som jag upplever som viktigt; att läsa.

Jag har alltid tyckt om att läsa och de stunder i livet jag inte haft möjlighet eller tid har jag verkligen saknat det. Men nu har det lyfts upp till en annan nivå. Jag läser på ett nytt sätt, jag följer poddar om läsning och kan verkligen längta efter nya avsnitt. I år är också första gången jag kommer intressera mig för (och helt ärligt alls känna till) årets bok.

Jag har bestämt mig för att försöka läsa alla tolv böckerna. En har jag läst, en har jag hemma och två står jag i kö till på biblioteket. Ska bli så spännande att se vad jag själv tycker jämfört med andra och om ”rätt bok vinner”. Jag kan redan nu också se fram emot nästa års nomineringar och kommer försöka läsa så mycket jag bara kan för att på så sätt ha fått ett lite försprång och kanske, kanske inte behöva kasta mig över elva böcker i april 2019. Återstår att se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s