Det blir aldrig som man tänkt sig…

Kalas, kalas och kalas! Februari består bara av firande i vårt hus. Allt annat sätts på paus och jag tycker att det är roligt. Den numera femåriga damen njuter för fullt och får stå i centrum på olika sätt. Jag tycker om att ge henne det.

Men, nu är det min tur! Eller?

Innan februari tog över med storm, var tanken att jag skulle få feedback från min andra testläsare. Jag laddade för fredagen och såg verkligen fram emot att få höra hur hon läst, vad hon sett och vilka idéer hon har med sig. Men så kom meddelandet: ”Barnen är magsjuka.” Bara att ställa in, skjuta upp och hålla sig borta. Och det var också okej, för jag ville inte bli magsjuk innan allt firande satte igång.

Sen kom OS. Detta fantastiska OS där Sverige, och framför allt skidskyttarna, presterar som aldrig förr. Många hejarop och tårar blev det framför TVn och det var okej, jag har verkligen haft roligt och dessutom egentid.

Så tänkte jag att jag skulle ta upp mitt manus i helgen som var och läsa, men så fick jag ett mail från biblioteket: ”Lånetiden på den aktuella boken går ut om två dagar.” Bara att förlänga och sätta igång att läsa. Och det är okej, för det verkar vara en riktigt bra bok!

Men sen då? Sen kanske det är manusets tur? Jag hoppas det och vi får se, det kanske, kanske faktiskt blir som jag tänkt mig den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s