Idag är sista dagen

Idag händer det! Nu ska jag få träffa den sista testläsaren! Hon som har läst igenom den och sedan gått igenom den en gång till för att hon verkligen vill ge mig bra feedback. Jag ser så mycket fram emot att höra vad hon har att säga.

Som det ser ut nu har jag två vänner och en polis som läst den. Sedan har jag en vän som har läst ett par kapitel, men sedan fått lägga den åt sidan på grund av helt förståeliga skäl. (Hälsan kommer alltid först.) Men hon sa att hon tänker på Vanja, att hon är nyfiken på henne och det tar jag som en stor komplimang. Redan efter första kapitlet vill hon veta mer. Det är riktigt bra feedback det med.

Planen nu är att smälta och kika igenom feedbacken i helgen, fundera ut vad jag vill ändra och om jag har någon idé kring hur jag ska göra det. Sedan ska jag själv läsa igenom texten en gång till, göra anteckningar, stryka, lägga till kanske. Det som behövs. Sedan är det dags att skriva. Skriva igenom varje perspektiv för sig, ännu en gång. Sedan läsa det igen, skriva manuset från början till slut. Och sedan fortsätta tills jag är nöjd. Läsa, skriva, läsa, skriva.

Efter är det lektör som gäller. Herregud, lektör!! Det känns som att det inte är så långt borta på något sätt. Samtidigt vet jag att jag trott det förut. I somras trodde jag att jag skulle skicka in ett manus till lektör i augusti, men det hamnade istället i en byrålåda. Men Vanja har något, jag är säker på det. (Hur många känner igen sig?)

Men ett steg i taget. I dag är sista dagen av väntan. Idag ska jag få veta. I morgon börjar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s