Vad händer nu?

Nu börjar det sjunka in och jag har nog börjat landa i att det ska bli en bok av det manus som jag kämpat så med. Det är några saker som gör att det är tydligt att något faktiskt har hänt i mitt liv, något stort – en vändpunkt.

Först och främst pirrar det till i hela kroppen varenda gång det går upp för mig att jag är en författare nu, inte en aspirerande författare som jag varit i flera år utan nu är jag författare. Enligt vissa ska man ha gett ut två böcker innan man får kalla sig det, men enligt mig är jag författare. Och en himla glad och stolt sådan.

Det andra som har hänt är att jag startat upp mitt företag. En av de gångerna när jag var som djupast nere i tvivlet förra året, köpte jag en anteckningsbok med texten Flodén Writing skrivet på framsidan. Innan dess hade jag inte ens vågat tänka tanken att jag en dag kanske skulle starta ett företag men just då var det det mest konkreta jag kunde göra för att för mig själv kunna säga att jag gör vad jag kan för att nå mitt mål – köpa en anteckningsbok med det tänkta företagsnamnet på OCH börja lära mig om hur det går till att starta ett, vilken typ av företag det skulle vara och så vidare. Och nu står jag här med mitt alldeles egna företag – Flodén Writing AB – och det känns så häftigt!

Det tredje är att jag har fått en förläggare och en redaktör. Wow! Så häftigt att veta att de ska läsa, att vi ska ha möte och prata om vad jag behöver jobba med. Det är verkligen stort! Nu dör vi ska läsas på djupet och diskuteras och bli så bra det bara kan. Första steget för att det verkligen ska bli en bok är påbörjat.

Så vad händer nu? Jo, jag jobbar på med nästa manus, jag utbildar mig i företagandet och jag njuter. Det gör jag faktiskt. Njuter.

2 reaktioner till “Vad händer nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s