Podden Skrivvänner

Hoppas att ni all har haft det riktigt bra under helgerna trots omständigheterna. Hade gärna önskat en bättre start på 2021 för världen, men mitt eget år har börjat desto bättre. Nya roliga utmaningar är på gång och Nu dör vi är skickat till fler förlag. Dessutom startar jag och Anneli podd!

Eftersom det har betytt så mycket för oss att ha varandra att dela upp- och nedgångar med, var det ganska givet att namnet skulle bli Podden Skrivvänner och vara ditt sällskap i skrivprocessen. Därför har vi också skapat en Facebookgrupp med samma namn där du dels kan dela med dig av dina tankar om och känslor kring skrivprocessen men också hitta skrivvänner.

Första introduktionsavsnittet ligger ute nu (där poddar finns) och vi hoppas att du vill gå in och lyssna, prenumerera och gå med i Facebookgruppen Podden Skrivvänner.

Jag själv älskar att lyssna på skrivpoddar och ju fler desto bättre. Det här kommer bli så kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s