Refusering nr tre

I måndags kom den senaste refuseringen, nummer tre i ordningen:

Hej Stina,

Stort tack för att du har skickat ditt bokmanus till oss!
Nu har vi läst och tycker att det är ett intressant manus och vi är mycket hedrade över att du har valt att anförtro oss ditt arbete. Men vi måste tyvärr avstå från att gå vidare med det då det inte passar in i vår kommande utgivning.
Vi tackar för ditt erbjudande och hoppas att du snart hittar ett förlag som är rätt för din bok.
Med varma lyckönskningar,

Jag griper tag och håller fast i att ”det är ett intressant manus”. Snäppet bättre än en standard tänker jag då och firar tyst inombords en sekund.

Jag tar det med ro känner jag, den här gången. Funderar inte så mycket på det. Jag har semester och vill inte stressa upp mig över vad jsg ska göra om alla tackar nej. Så, jag tänker helt enkelt inte göra det, inte tänka så mycket på det,

Jag har gjort vad jag kan och är stolt över vad jag åstadkommit. Jag tycker fortfarande, efter knappt två år, att berättelsen och karaktärerna är intressanta, bra och att det här är något nytt inom spänningsgenren. Jag kan inte fundera på vad jag ”borde” gjort annorlunda, vad som kanske är ”fel” i texten. Just nu ligger det utom min kontroll och det finns inget jag kan göra.

Så för tillfället kommer jag njuta av semester, sol, bad och jordgubbar och komma ihåg att det här förlaget tycker att det är ett intressant manus. Ser fram emot att höra vad de resterande tio förlagen tycker!

Trevlig sommar alla fina!

4 reaktioner till “Refusering nr tre

  1. Så bra att du fortsätter njuta av din semester och att du tror på din berättelse. Förlagets svar är ju mycket bättre än en standardrefusering, att de skriver att de hoppas att du snart hittar ett förlag som är rätt för din bok betyder ju att de gillar men att det inte var rätt för just dem. Så grattis – värt att fira med en extra jordgubbe och lite annat 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s