Mars är verkligen min värsta månad

Varje år, verkligen varje år, är jag så sjukt trött i mars. De sista små skälvande veckorna innan våren sveper in på allvar. Jag har ingen energi, inga ljusglimtar och det lilla, lilla som ändå lyckas pressas ut kräver massor tillbaka. Allt går i grått, ekar tomt och dystert.

Men visst kan jag gripa efter några få små halmstrån. Tiden går rasande fort, både veckor och helger. Vi har ingen snö i Göteborg (tjohoo!!) och vårblommorna har börjat komma upp. Och jag har saker att se fram emot. Redan första helgen i april ska jag på skrivhelg med min skrivkompis Anneli! Det ska bli så himla kul och välbehövligt. I maj händer det roliga (både skrivrelaterade och inte) saker nästan varje helg. Och sen är det snart semester!

Och det jag verkligen, verkligen, ser fram emot är svaret från Förlaget. De svarade att de skulle återkomma inom en dryg månad. Idag är det exakt en månad som jag skickade in. Och det betyder att svaret (i alla fall borde) närma sig. Så nu väntar ett oklart antal dagar/veckor på helspänn och uppdaterande av inkorgen i parti och minut. Tur då att tiden går så fort!

En reaktion till “Mars är verkligen min värsta månad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s