Hej framtiden!

Manuset är ute på egna vingar, gör en flygtur genom andras tankar. Det är så spännande. Och självklart väldigt nervöst! Vad ska de tycka? Kommer de gilla det? Såga det? Säga att de gillar det, men i hemlighet inte tycka att det håller? Första testläsarens feedback var bra, hon kom med konstruktiv kritik och en hel del beröm. Då andades jag ut och tycker nu istället att det är riktigt roligt. Vad övriga har att säga återstår att se.

Det har också fått mig att tänka framåt. Vad kommer att hända framöver? Det känns som en spännande tid, en tid att dela med sig av till andra som har samma drömmar som jag själv. Att en dag få hålla min bok i handen. Tänk att få se den skyltas med i Pocketshop på centralen här i Göteborg! Det hade allt varit något det. Kanske får jag uppleva det en dag, kanske inte. Hur som helst är det värt resan.

En av de tankar som väckts i veckan är att börja dokumentera och dela med mig av hur jag gör när jag skriver en bok. Därför bestämde jag mig för att starta en hemsida och en blogg. Framöver kommer jag skriva ner mina tankar om skrivandet, hur jag känner och upplever det som händer omkring mig och vad jag gör för tillfället.

Hur skriver jag en bok? Det är just det jag ska försöka reda ut, både för mig själv och för er. Och om du vill, får du gärna följa med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s