November

Ny månad, nytt hopp? Eller kanske helt enkelt nytt fokus. Nu kanske det faktiskt är dags att lämna väntandet, låta tiden ha sin gång och helt enkelt dyka ner i manus två. För svar lär jag få. Och just nu kan jag inte påverka det. Så, november, here I come!

Många går in för det här med NaNoWriMo vilket innebär att man ska skriva 50000 ord under en hel månad. Jag är lite lockad av tanken, men… jag vågar nog inte riktigt gå in för det just nu. Däremot kanske jag försöker, lite i hemlighet. Har aldrig varit bra på att misslyckas inför publik. Vilket i sig är lite motsägelsefullt eftersom jag delar med mig av processen här utan att ha den minsta aning om hur det kommer att sluta.

Och samtidigt lever ju drömmen, i allra högsta grad! Så, trots att jag nu ska byta fokus, lägga ner (läs förtränga) väntan, så kan faktiskt november bli en helt fantastisk månad. Kanske. Kanske.

2 reaktioner till “November

  1. Skriv på medan du väntar, säger jag! Allt tar tid med att ge ut en bok. Det tar tid innan förlagen hinner läsa manus, innan de haft möten och bestämt sig, det tar tid att arbeta igenom texten ett antal gånger, det blir mycket väntan väntan väntan. Så skriv på!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s