Recensioner

Boktips från Lotta Olsson, DN, 16 april 2022:

Sagt om Nu dör vi:

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Spännande från första sidan. När det är så välskrivet och känslorna blir ens egna behövs inte detaljer, jag blir illa tillmods ändå och förfasas. En av de bästa debuter jag läst. Makalöst bra!”

@boknjutaren ( läs mer: Instagram)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Detta är något nytt med grymma miljöer och känslobeskrivningar, hemligheter blandat med spänning … Det är en riktig bladvändare och jag ser så jävla mycket fram emot nästa del i serien om Camilla Stensjö”.

5/5

@emmaochviktorlaser (läs mer: Instagram)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Jag flög igenom den här boken på mindre än ett dygn och läsningen är mörk, hjärtslitande och pulshöjande fram till bokens sista mening. Grattis till en välsnickrad debut.

@laserjustnu (läs mer: Instagram)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Det är svårt att lägga ifrån sig boken och slutet är riktigt gastkramande! Camilla Stensjö är helt klart en karaktär jag vill läsa mer om.

☀️☀️☀️☀️/5

@helenasdeckartips (läs mer: Instagram)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

En otroligt spännande bok som lästes nästan hetsigt för att få reda på hur det förhöll sig. Fina karaktärer som har mer att ge. Ser fram emot del 2.

📚📚📚📚”

@miasbok (läs mer: Instagram)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Det är välskrivet och spännande med en intelligent intrig. Delar som jag särskilt uppskattar är de barn som finns med i berättelsen, barn som alltid förstår mer och vet mer än vad de vuxna tror. Camillas process är också väl skildrad; från apatin efter Mikaels död till det successiva sökandet efter svar på alla frågor parallellt med växande självinsikter kring varför hon fungerar som hon gör. Det är också en språkligt sett välskriven text med en väl fungerande berättarteknik.

@kapprakt (läs mer: kapprakt.se)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

”… en riktig bladvändare! En historia om oväntade identiteter … I rappt tempo berättar Flodén om vad som händer när vardagen kastas omkull och saker och ting inte alls visar sig vara som man trott.

Helhetsbetyg: 4 – Mycket bra

BTJ-häftet nr 7, 2022 – Lektör: Sabina Zupanc

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Fler recensioner hittar du på instagram: stina.floden/instagram